Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tusen tack

för åskådlig plats
det var ett axplock vad
kan göra
30 åring tog bort läkten
tilläggisolerade
och klädde om
med tryckimpregnerat
mm..
har inte tummen
mitt i handen
tacksam över
har slagit i tusentals spik
isolerat kalla golv
lagt ut korkoplast
människor måste prova
de kan mer än de tror
fast det är nog så
född på vischan de lär sig
födgeni

har ett regnställ
sydväst perfekt om det regnar


kom på onödigt göra självmål ;D
inte sant klokuggla
dessutom ha en bra dag kram




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 42 gånger
Publicerad 2023-09-28 04:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP