Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lackerade naglar

välpolerade och långa
går inte arbeta med
använder nageltång
klipper kortkort och filar
Vem vill ha svarta sorgkanter
under naglarna
lagar mat
bjuder på fat




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 116 gånger
Publicerad 2023-09-28 05:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP