Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


betraktelse


trädgården ligger i ruiner
andas ändå liv
grodan kände vibrationen
som en jordbävning
uppsökte fredad plats
skuggan stod stilla
utan ett andetag
minnet av hoppet
levde ännu kvar




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 41 gånger
Publicerad 2023-09-28 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP