Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Riten



Mitt mål
är att bli
omskött
som en Kung
utan rike
Av den
som förlöser
smärtan
som hon
åtstadkommit
i ett tidigare
liv
och nuvarande




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2023-09-28 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP