Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HKH


börjat förstå smaken på hennes tunga
den dyraste
och bling i öronen
allt för hon ska må bra
blott 17 vårar
hon delar ut små kärleksbett
i handen
förnöjd på bästa kudden
hon softar




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2023-09-29 09:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP