Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ledningen



Inne i cirkeln
sprider ni mörkrets
fantasier
vars doft och blöta
existens
ger mig en 
tankeställare
när det gäller
drömmarna




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2023-09-29 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP