Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cellens kärna

När jag försökte tala,
skrapade jag mest
med foten.

Mina stenar höllo vakt.
Den gröna strålade osynligt
i ditt rum.

De korta vågorna
vibrerade, löpte amok
bland mitokondrierna.

Skapade kaos
i cellens kärna.




Fri vers (Fri form) av Stigsökaren VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-29 17:06



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
hålla vakt kan nog vara bra ibland <3

2023-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Stigsökaren
Stigsökaren VIP