Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På & av


Det är sista dagen i nionde månaden,
som heter Sju

”Då” betraktades tills helt nyligen
som ”Nu”

Jag lubricerar tidens flykt så gott jag kan;
men den som inte längre finns är kanske den som vann

Mat ska fyllas på och kroppen hållas ren;
två armar ska samsas med lika många ben

Jag blev lurad av gud och satte vederbörligen på,
resulterande i olyckliga omständigheter x 2

>Ja, gubbjävel, hoppa på och hoppa av,
men om kärringen svullnar kan du gå i kvav<

Avkomman som kom vred sig snart av illvilliga skratt;
för guds påhittighet lyfter jag min bredbrättade hatt

Men när kommorna förkastats i lika mån,
blev nog gud lite trampad på tån

>Ja, gubbjävel, hoppa på och hoppa av,
men om kärringen svullnar kan du gå i kvav<

Nu sätts bara åldriga femininiteter på,
för avkomma är ett jävligt onödigt sjå

Bögkompisarna klarar sig dock på bästa sätt;
penetrerar gubbgamängers kroppsegna toalett

>Ja, gubbjävel, hoppa på och hoppa av,
men om kärringen svullnar kan du gå i kvav<

Men får man den kopulation som en verkligen anstår,
fyller man hemskt gärna på med en påtår

Ja, gäddslaskning med en riktigt rik överklasstik
får Vargen att yla som en sikh med kolik

>Ja, gubbjävel, hoppa på och hoppa av,
men om kärringen svullnar kan du gå i kvav<

Somliga studsmuttor förr, mellan brekande lår
känns i könsdelarna ännu som om de studsats igår

och jag minns gärna en som ville bli tagen bakom
och som skrek och tjöt & kom & kom

>Ja, gubbjävel, hoppa på och hoppa av,
men om kärringen svullnar kan du gå i kvav<

En religiös bönemutta är det värsta som finns;
långt borta ska man hålla sig från dylika kvinns

Hon kräver juridiska dokument för att sättas på,
och kungligt sigill för att det ska gå

>Ja, gubbjävel, hoppa på och hoppa av,
men om kärringen svullnar kan du gå i kvav<

Men jag behöver inte nödvändigtvis hållas ajour
om jag gjort en tokig kärring till mor




Bunden vers (Rim) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2023-09-30 10:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP