Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gula stänk


Hösten står på tröskeln
till vidöppen dörr
Frosten lurar runt knuten


 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-09-30 12:58



Bookmark and Share


  animan VIP
Jag släpper inte in hösten, men går den gärna till mötes.
2023-09-30

  Larz Gustafsson VIP
Det är en lurig lirare...

Vi har iskallt i lägenheten dygnet runt.

Ibland får man gå ut och värma sig...


2023-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP