Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Festen



Jag dör lycklig
av erotikens vågor
i flödet från mörkrets
upphetsning
Stadens drömmar
lockar många
med sina begär
och fantasier
Vimlet sätter sig
i kroppen
som ett gift
att uppleva
könets frihet
och dess makt




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2023-09-30 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP