Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hormoner



Mörkrets energier styr driften
i den mentala processen
som i metafysiken har ett värde
inom erotiken
Accelerationen i kroppen
har olika funktioner beroende
på individ och erfarenhet
Ett försvar mot fara eller
underkastelse
Ett psykologiskt argument
är att händelsen behärskar
kroppens organ
som en ren erfarenhet av njutning
vilket undantränger problematiken




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 52 gånger
Publicerad 2023-09-30 15:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP