Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag fick idén av en fd. kompis som nämnde nåt om en dikttävling med tema mörker. Kommentera gärna.


I mörker

I mörker -
lovar jag att alltid följa sig.
Jag ska aldrig svika dig,
jag ska aldrig lämna dig.

I mörker -
ger jag dig min kärlek.
Jag ger dig mitt hjärta,
jag ger dig min själ.

I mörker -
ska jag ge dig allt du behagar.
Vad du än vill ha,
ska jag ge dig vad jag kan.

I mörker -
ville jag viga mitt liv åt dig.

I mörker -
stal du det du sa åt mig att skaffa.

I mörker -
Stal du mitt liv.




Fri vers av Nemii
Läst 498 gånger
Publicerad 2006-08-17 00:19



Bookmark and Share


  Andreas. Engwall
fin text, med en fin melodi skulle man kunna sjunga den!
2007-12-07

  Lolob
fin du skriver allting på ett så fint sett
2007-03-07

  Missi VIP
ganska enkel, men fin.
2007-01-21

    dikternas_miia
Bra! Den är väldigt bra om man får säga det. :) Iaf bra början.
Fortsätt att skriva dikter du! :)

(Från: Kathy and Fenix.)
2006-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Nemii
Nemii