Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev den i skolan under tillfällig boredom, precis som allt annat skräp jag skriver. Den sista raden är också med i en annan kort dikt jag har lagt upp (En plats som inte finns 2)


En plats som inte finns 1

Han lovar henne kärlek,
han lovar henne ro.
Han var den underbaraste,
men hur kunde hon nånsin tro.
Man ska aldrig lita på någon,
att han var den hon trodde.
Han bjöd henne på dricka,
som hon visste att han snodde.

Dagen efter hon ingenting minns.
Den underbaraste har åkt,
till en plats som inte finns.




Fri vers av Nemii
Läst 340 gånger
Publicerad 2007-04-24 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nemii
Nemii