Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlustelser



Himmelska fridens
grav och erotiska
strömmar
där vi upplever
gemensamma stunder
av gudomliga vibrationer
med starka dragningar
i kroppens heliga
delar
Jag rör mig
mot dödens verklighet




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2023-10-01 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP