Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Telepati



Det fysiska rummet
i atmosfären
har inga dörrar
utan är öppna
för besök
om det är aktuellt
i tiden
då nyfikenheten
är som störst
eller behovet
pockar på




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2023-10-01 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP