Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Dervischens dans


Stenen i vattnet
fångad av virvlande våg
som bjuden till dans




Bunden vers (Haiku) av Lottie Ålhed VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-10-02 09:41



Bookmark and Share


    Askanden
poesi!

sufism kan också vara den svarta virveln ner till havets botten.
2023-10-02

    Lena Staaf VIP
Fint och roligt om vattnet som bjuder upp till dans! Tror att stenen slår ner ögonen och behåller sin plats.
2023-10-02

  Larz Gustafsson VIP
Säfve är sufier.
2023-10-02

  alicja lappalainen VIP

Intressant association
2023-10-02

  Kungskobran VIP
Den turbulenta strömningens dynamik
är inte den laminära strömmingen lik
Friktionen på den turbulenta strömmingen är låg
till den lamineras förfåg
2023-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP