Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du, underbara du

 

 

Jag ropade på hjälp

när jag ensam och förvirrad

stapplade omkring

i en skrämmande öken

där marken var torr och död

Du hörde min röst

tog mig i handen

och ledde mig varsamt 

till en grönskande oas

med vatten i överflöd

 




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2023-10-02 10:27



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Så beskriven en del sitt möte med Gud, sin frälsning. Jag tror att vi alla kan vara den hjälpande handen för någon om vi verkligen vill. Vi kommer säkerligen alla att behöva den hjälpen någon gång i livet.
2023-10-08

  lila fjäderblomman VIP
Fint om att be om hjälp och att bli hjälpt.
2023-10-03

  Öknens Ros VIP
Att någon hör och hjälper när man är i nöd är en nåd att känna tacksamhet över.
2023-10-03

  Respons VIP
Att finna en människa som bryr sig är underbart!
2023-10-03

  Kungskobran VIP
Du hörde min röst
kom till mig med underbar tröst
äntligen i hamn
i din ljuvliga famn
2023-10-02

  Sparvögat VIP
Så fint du tecknar orden ~
i tacksamhets namn…
2023-10-02

    Lena Staaf VIP
En fin dikt om att någon lyssnade och fanns till hands när diktjaget behövde det som mest
2023-10-02

  Blomma-Stjärna VIP
Du, underbara du - tack för ännu en dikt skriven med både huvud och hjärta!
2023-10-02

  BenGust VIP
Bra ha lyhörda medmänskor till hands.
2023-10-02

  Olof Lagerhorn VIP
Klara och vackra bilder som visar att
hjälp kan fås, även i svåra stunder.
2023-10-02

  Maria Sundelin VIP
Härligt att ha den turen
Kramar
2023-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP