Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I mitt minne så länge jag kan minnas 2/10-23


Sätter mig själv i minnen ..

 


 


En liten stund av en lång stund
En stor stund bortanför sans och
förnuft.

En av dina handlar- lappar
ligger i min höstkappa.

Det var då och nu är nu.

Det stora i stunden är
egentligen en stor sorg.
Från ett bredvid unnas
du att få gå men ändå …


Den här kvällen 






Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-10-02 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP