Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidsaspekter



De två liven jag lever
är ditt och mitt
Båda är sammanknutna
med vår existens
Vår kommunikation
behöver ingen ledning
bara övertonerna
från elektronernas sfär
gör vår kontakt
i vardagen magisk




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2023-10-03 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP