Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naket



Enorma krafter
förmedlas genom
atmosfären
i veckan
som
kommer
Löftet
är hållbart
hugget i sten
och mitt sista
hopp
om kärlek




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 37 gånger
Publicerad 2023-10-03 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP