Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänd



Tiden rinner ut i sanden
och kraften ebbar ut
i intet
Jag möter verkligheten
i drömlikt tillstånd
till rörelser i nattens
kroppar
Bilder av kvinnor
söker mig
med hopp
om att få uppleva
en gestalt
Med strömmens
erfarenhet




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 38 gånger
Publicerad 2023-10-04 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP