Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Förändringens himlarand


Fällande åsikt

Den politiska röken sprider sig

Den dansar inskränkt vid horisonten

Mitt i den reducerande dimman

Sprängningar och skjutningar

Hemska dåd i natten!!

Sabotörer som yvas och

Går ärenden åt makten

Jag tvivlar på min egen roll

Trott har jag alltid gjort

”Står du inte för dina åsikter!?”

Frågade en människa mig

Med en fällande åsikt

Om mina ambitioner den dömde ut

Men mina åsikter dög inte

För en idealist som skymtade förbi

Tjänar vi tillräckligt på våra?

Strävanden att försöka bli?

Bättre och bättre dag för dag??

Jag irrar fortfarande omkring här nere

På jordens nyanserade mångtydighet

När man går bort vet man inte

Och kanske är det bäst så!

 

Taleptox Skrev

Den 20231004

<+>




Fri vers (Prosapoesi) av Taleptox VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2023-10-04 09:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP