Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

5 HAIKU 4 OKTOBER 2023


Raspet på taket
Mannen lyssnar i sängen
Oktoberfågel

---


En räls, en riktning
Oktober har just börjat
Retreat i dimma

---


Höstdimmor, kyla
Toaletten: diarré
I kalsong: papper

---


Fågelinspelning
Mikrofon vid matningen
Den första frosten

---


Dödens årstid: höst
Döden är ingen sjukdom,
bara en stor risk




Bunden vers (Haiku) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 85 gånger
Publicerad 2023-10-04 09:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP