Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorg

Svarta eldsflammor av sorg
bränner, sliter och slukar mitt inre
Smärtan är så stark
river upp mitt hav
Vågorna trycker mot mina ögon
salta droppar bränner mina kinder
Saknar dig




Fri vers (Fri form) av Maria Ceder
Läst 108 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-10-04 10:27



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Berörande om sorg och saknad.
2023-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Maria Ceder
Maria Ceder

Senast publicerade
Hit vågar sig ingen
Sorg
* Se alla