Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hit vågar sig ingen

Vassa svärd genomborrar tunn hud
Nattsvarta ögon ser ljuset
för sista gången
Renande eld slickar sprött gräs
där strimmor av liv runnit fram
Fallna svarta stålskelett ler mot natten
Hit vågar sig ingen säger stjärnorna
och släcker sina falska ljus




Fri vers (Fri form) av Maria Ceder
Läst 60 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-04 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Ceder
Maria Ceder

Senast publicerade
Hit vågar sig ingen
Sorg
* Se alla