Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Annica



Gruppens medlemmar
Gränslösa drifter
där könets energier
och kroppens fysik
är tidens lösningar
i extrema fall
Hastigheten hitta rätt
Hela min omtanke
är hos er
Hos människan är
tiden huvudsaken
Hos djuren är
livet huvudsaken




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 68 gånger
Publicerad 2023-10-04 13:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP