Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Margret



Jag flyter bort
på musikens toner
glömmer existensen
Vem kan vara Gud
när himlen inte finns
och kyssarna är blöta
som regnet
när den oskuldsfulla
kvinnan erövrat friheten
och Prästinnorna på Lesbos
får begrava mig i vigd jord




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 36 gånger
Publicerad 2023-10-04 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP