Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödsriket



Upprepningar i fysiken
om kärleken
och dess variationer
är en daglig företelse
i det återkommande
upplevelserna
vilka vandrar omkring
Levande lik
med erfarenheter
av möten
som tillfreställt
deras begär
och fantasier




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 86 gånger
Publicerad 2023-10-05 15:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP