Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konst



Jag är ett medium
för andras upplevelser
Min uppgift är att guida
i en värld
som har många möjligheter
Jag rör mig hos
kärlekstörstande
och ensamma
kvinnor
som söker
erfarenhet
och spänning




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2023-10-05 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP