Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappa var här

Pappa är närvarande
sitter och kramar
inte mig ..
.. utan hunden

Pappa är närvarande
tittar litet snett försiktigt
gömmer sig som strutsen ..
.. tror sig vara osynlig

Pappa är närvarande
äter glass
njuter av ögonblicket ..
.. och jag gör detsamma

Pappa är närvarande
men pratar inte
en tyst mur mellan oss ..
.. en grå borg av tystnad

Pappa är närvarande
ett gulnat fotografi
en glanslös yta ..
.. som minnen bleknar på

Pappa är inte längre här
letar förgäves
han var ju aldrig där ..
.. minnet av honom bleknar




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 45 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-10-07 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP