Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Zeus



Familjens favorit
och världens
systrar
gästar Olympen
med Gudinnors
rätt
Folkens sagor
berättar om
naturens krafter
när översvämmningar
havens raseri
drabbar områden
stora som kontinenter
i tidens händer




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 70 gånger
Publicerad 2023-10-06 02:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP