Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DB står för DiktBok, DS står för DiktSamling. Om texterna inte har synts här förut, så går de ej i repris nu.


DB 4 094-096 Ordlekande dikter






Sentiment (alitet)
är väldigt våt cement

---...---

I varje kvinna
i varje flicka
i min väg

det är hennes ögon
som blickar stort
som ler mot mig

---...---

Låt inte döda dig
låt förolämpa dig istället
så du kan framleva ditt liv
i vanära

be dem vädja
till din feghet
den som hjälper dig
överleva världens hårda
domar




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 21 gånger
Publicerad 2024-03-29 16:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP