Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Förändringens himlarand


En lugnets man

Ibland behöver du en lugn stund

Komma bort från stressen på stan

Om du låter mig bjuda på en middag

Med något gott att äta och dricka till

 

Jag är en lugnets man

Fattig man gör så gott han kan

 

Något äventyr kan du inte hitta hos mig

Du får söka det på annat håll

I en spänningsroman eller deckare på TV

Hos mig får du bara en lugn stund

 

Jag är en lugnets man

Fattig man gör så gott han kan

 

Passionerad för det jag tror på

Är du en äventyrerska ber jag dig

Söka dig till Bungyjump eller Fallskärmshopp

Hos mig är det lugnets stund som gäller

 

Jag är en lugnets man

Fattig man gör så gott han kan

 

Stanna för en stund mitt i allt ditt jobb

Och njut av livets goda med mat och dryck

Jag spelar en låt för dig på min gitarr

Lyssna på min musik jag skapat för er

 

Taleptox Skrev

Den 20231007

<+>




Fri vers (Prosapoesi) av Taleptox VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2023-10-07 07:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP