Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maria



Starka ögonblick
övergår i tidens
evigheter
Hela livet
som rinner
ur kroppen
där lyckan
har sin plats
Vet vi
hur det känns
när vi försvinner
in i evigheten




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 68 gånger
Publicerad 2023-10-07 13:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP