Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dikt Försorg

Vart än jag går
i livets år
Allt har sin gång
hör jordens sång
Hur ska det bli
står lyckan bi
Att veta allt
där är det halt
Om livet spann
så verkligt sann
En gammal gåta
medan jag påta
Jag lever nu
det bör jag ju
Vem är du
och vem är Gu
Vem är jag
till denna dag
Regnar ute
nu är slute




Bunden vers av Antin
Läst 52 gånger
Publicerad 2023-10-08 09:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antin