Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I lusthusen


Fönstren sjunker i gammalt ljus,
höljda, avväpnade,

men inuti dagen
skär autoimmuna responer blödande snitt

Utan ånger
i världens passage
sitter åldring
med fläckvis erfarenhet; ett spjälverk
av förorsakningar / tillgodohavanden
när juridiska kön nasas / becknas
i gathörnen,
och konversationer förs
med tunga vapen
och dynamit

Dag utan ålder
upprepas

Identifikationen kulminerar
i medelåldern

(I lusthusen
söker flugorna vinterviste,
och dör i svarta drivor,
dråsande
när fönstren hämtas in
ur hösten)




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 30 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-08 13:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP