Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Club33



Impulskontroll
och talang
Kärleken
som studieobjekt
och livskamrat
med smärtan
över tidens upplevelser
som inspiration
och erfarenhet




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 98 gånger
Publicerad 2023-10-09 02:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP