Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två sidor

Ett ensamt andetag

Mitt i den vinande vinden

Stillhet i själen

Storm i hjärtat

 

Hösten bär på två sidor

Naturen i färgprakt

Inväntar döden

Början till nytt liv

Som kommer till våren

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-12 06:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP