Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fors

Far runt skummar sitt vatten

Står ser ut över krafterna av vattenmassor

Virvlarna är stora talar om

En ny tid som ska komma

Fångar in lyckliga stunder 

Ta i mot värmen

Släpper aldrig taget 

Om livet

Sänker sig sakta en ro där vid forsen

Det finns inga dagar

Utan  glädjen

Glöm inte  bort att älska livet för det är




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-10-09 09:32



Bookmark and Share


    Drömmar i universum
Ja man ska aldrig glömma bort o uppskatta livet
2023-10-10

  Koloristen
"Fångar in lyckliga stunder

...

Släpper aldrig taget"

-Just att omhulda de lyckliga stunderna och aldrig släppa taget om kärleken är en väg som bär livet igenom - och även bortom det!
2023-10-09

  BenGust VIP
Livet likt en strid fors som vill framåt.
2023-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP