Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyger

Lätt befriande över alla livets problem

Känner en styrka

Ger aldrig upp

Det är alltid en väg som ligger klar

Landar på marken

Fylls av en  glädje lyckas ta med det bästa

Går vidare på den upp trampande stigen

Bygger ett nytt liv

Stannar där med en känsla

 Vill aldrig vända om

Livet är här för att levas fullt ut

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 41 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-06 09:34



Bookmark and Share


  Koloristen
"Det är alltid en väg som ligger klar".

-Väldigt sant.
2024-05-08

  La Magnólia VIP
Fina tankar om att aldrig ge upp, att glädjas åt livet och ta vara på det på bästa sätt.
2024-05-08

  Bibbi VIP
Visdom på hög nivå.
2024-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP