Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset

Följer spåren i sanden

 Bakom de stora sanddynorna

Det blåser en vind en längtan

Finna sin innersta kärna

Älska livet 

Med en djuphet som kan vara svår att finna

Ljuset reflekterar tillbaka

Alla minnen som  varit lyckliga

Äkta erfarenheter följer med hela vägen

Och alltid givit rum för kärleken

Se det är alltid en tid för allt

Ljuset strålar sätter avtryck i var fotspår

Försvinner bort av vinden kraft

Sanden ligger orörd vågorna bryter mot stranden

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 38 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-05-06 09:19



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Det finns så mycket livsglädje i dina ord. Och de avslutande ord knyter samman..
2024-05-08

  Bibbi VIP
Begrundar.
2024-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP