Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kära alla ni


så många tragedier
hur lagar man klippdockan Ken
ingen får
glömma varje person lika viktig
oavsett vad eller vem
höll mig själv i handen de svåra åren
tills du fann mig kloka uggla
vägen till sann lycka
är att ingen förtrycka
bara glädje då hjärtat rymmer

och skuggorna då inte solen skymmer








Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 36 gånger
Publicerad 2023-10-09 13:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP