Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnesbanken

Ibland drar känslorna och minnena iväg

Till platser och händelser vi helst vill glömma

Ty de har lämnat djupa sår

I vår själ och i vårt hjärta

 

Sår som så lätt öppnar upp och blöder

För skorpan är ännu för tunn att skydda

Kanske måste vi ibland ta oss in

Djupt dit in i minnesbanken

För att få perspektiv på hur vi har det nu

Och se på det som format oss till dem vi är




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2023-10-11 06:41



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Läser och nickar instämmande.
2023-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP