Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flörten



Dom är mina dikter
i en gränslös värld
som tidens
energier
är i verkligheten
Konsten att upptäcka
deras begär
då allt är njutning
som stannar
i rummet
är surrealistisk
Dom är fångade
i sin egen fälla




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2023-10-10 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP