Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gravmaskinist


Jag är gravmaskinist,
silar sand, packar lera
Jag är ganska trist
på tu man hand, son till Zeus & Hera

Vi behöver en doktor,
vi behöver en tjuv,
vi behöver en balaklava

Vi behöver en hotshot,
vi behöver en SUV,
vi behöver få snava

Jag är en som vägrar värnplikt,
en som startar krig,
knullar runt, vill äga

Därute är det dålig sikt,
jag köper en LP med Stig Vig,
jägare minus re är jäga

Vattnet är vått av törst,
kvävningen full av luft
Innan tidigt kommer först,
är det så klokt med förnuft?

Vi behöver mera tid
när vi kämpar för att allt ska ta slut
Halkan är på glid
Shackra om priset kallas prut

Jag vänder mig om när jag ska gå ut,
tittar på allt som finns härinne
Efter början kommer slut
Klokskap är ett slags vansinne

Jag är gravmaskinist,
silar sand, packar lera
Jag är ganska trist
på tu man hand, son till Zeus & Hera




Bunden vers (Rim) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 78 gånger
Publicerad 2023-10-10 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP