Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isolering

Stör mig inte
Bort från min berättelse
Förstör inte mitt författande
Sabotera inte mitt skådespel
Dina behov berövar mig
min rådande sanning

Jag orkar inte
konfronteras med ny kunskap
förändra min förståelse
ifrågasätta mina insikter
Din sanning sårar min självkänsla

Provocera inte min position
Pressa mig inte med dina perspektiv

Min kaotiska kamp
och förvirrade försvar
dominerar mitt väsen

Låt övertygelser förändras någon annanstans




Fri vers av PerGeorg VIP
Läst 33 gånger
Publicerad 2023-10-10 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PerGeorg
PerGeorg VIP