Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Respekt

Re spektrum från levande speglar

Där någon förvränger självbild

En annan suddar ut densamma

En tredje reflekterar hela spektrumet
med värmevågor som når punkter
som kan vara omvälvande att skåda




Fri vers av PerGeorg VIP
Läst 28 gånger
Publicerad 2023-10-14 13:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PerGeorg
PerGeorg VIP