Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drifter

Sinnliga synder som ger själen
tillfredsställelse
och stimulerar samvetet
att bestämma och garantera
gränsen
för sinnliga synder
Så de kan leka i livets tjänst




Fri vers av PerGeorg VIP
Läst 31 gånger
Publicerad 2023-10-14 13:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PerGeorg
PerGeorg VIP