Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Risk

Ilskans explosioner
frustrationens begär
bitterhetens behov
rädslans spel
Uppfyller dig nu

Driver och blockerar
liv och vägar där din skälvande
identitet skapar din tillvaro
och längs vägkanten
brinner eldar att leka med




Fri vers av PerGeorg VIP
Läst 32 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-10-10 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PerGeorg
PerGeorg VIP