Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I djupet av hennes ögon

Jag stirrar in i djupet av hennes ögon,
hennes ögon dom lockar mig
Hennes ögon lyser upp allt mörker,
Hon är en underbart vacker tjej

Hennes skratt förtrollar mig
Hennes leende får mig att le
Hennes fnitter trollbinder mig
Hon är en min egna sago fe

Som en ängel dansar hon under månen
I sin klänning så röd och tunn
Hon dansar under stjärnorna
Hon dansar med sin ros i mun

Tack vare henne tror jag på kärlek
Tack vare henne tror jag på romantik
Tack vare henne tror jag på änglar
Tack vare henne tror jag på magi

Jag älskar henne till månen och tillbaka
Min åtrå för henne är oändligt stor
Den fyller upp hela mitt hjärta
Den lyser upp hela min jord

Hon är gnistan inuti mig
som lyser upp mitt liv
Hon är flamman som brinner inuti mig
Det är henne jag vill ha i mitt liv

Hon är vacker och graciös som en svan
Och hon är grann och ljuv som en flamingo
Och jag vill bara stå och beundra henne
Under månskenet när hon dansar flamenco

Hon fångat mig med sin kärlek
Hon fångat hela mitt liv
Hon fångat mina känslor
Hon har svept bort allt inom som är destruktivt




Bunden vers (Rim) av Anton Skoglund
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-11 15:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anton Skoglund